شناخت راهکارهای مناسب برای خوشبو کردن آشپزخانه برای هر خانوادهای مهم است. هیچ کس از بوی نامطبوع پس از پخت و پز لذت نمیبرد و برخی از بوها حتی میتواند منجر به سردرد برای ساکنان خانه شود. به مطالعه این مقاله ادامه دهید، زیرا ما راهحلهایی برای کمک به شما در جهت دستیابی به عطر دلپذیر آشپزخانه فراهم کردهایم.
هدف از خوشبو کردن آشپزخانه چیست؟
آیا برای شما هم بوی غذا و بوی آشپزی در آشپزخانه آزاردهنده است؟ آیا به دنبال راهحلی برای ایجاد آشپزخانهای با بوی دلپذیر هستید؟ شما در نقطه مناسبی فرود آمدهاید! در این مقاله از فروشگاه ایفل شاپ، ما هفت نکته کاربردی را در مورد خوشبو کردن آشپزخانه با شما به اشتراک میگذاریم تا مطمئن شوید آشپزخانه شما رایحهای دوست داشتنی دارد. پس هیچ جا نروید!
مقابله با بوهای ناخواسته آشپزخانه یک مسئله رایج پس از پخت و پز است. خبر خوب این است که ما راهحلهای بدون هزینه و یا کم هزینهای را برای تازه کردن هوای آشپزخانه به شما ارائه میدهیم.
از بین برندههای طبیعی بو چیست؟
چندین ماده کشنده بو طبیعی وجود دارد که میتواند به طور موثر در خوشبو کردن آشپزخانه شما نقش داشته باشد. جوش شیرین در جذب بوهای نامطبوع بسیار خوب عمل میکند. شما میتوانید به سادگی یک جعبه باز جوش شیرین را در یخچال خود بگذارید یا قبل از جاروبرقی کشیدن آن را روی فرشها بپاشید. سرکه سفید یکی دیگر از خوشبو کنندههای قوی است. دم کردن آن روی اجاق گاز یا بیرون گذاشتن یک کاسه از آن میتواند به خنثی کردن بوهای شدید کمک کند.
بهترین مرکبات برای خوشبو کردن آشپزخانه
مرکباتی مانند لیمو و پرتقال نه تنها رایحهای تازه به جا میگذارند بلکه حاوی روغنهای طبیعی هستند که با بوهای ناخواسته مقابله میکنند. علاوه بر این، تفاله قهوه نیز میتواند در جذب بوهای نامطبوع آشپزخانه معجزه کند. قرار دادن آنها در یک ظرف باز میتواند به از بین بردن بوهای ماندگار کمک کند. بعنوان یک راه حل مداوم، خرید دستگاه خوشبو کننده هوا نیز میتواند به شما در ایجاد فضایی دلپذیر در محیط آشپزخانه کمک کند.
راهکارهای مفید برای خوشبو کردن آشپزخانه
امروزه آشپزخانهها اغلب به اتاق نشیمن متصل میشوند، بنابراین رایحههای آشپزی میتواند در سراسر خانه پخش شود. مقابله با بوی نامطبوع زباله و مواد غذایی برای هیچکس در خانه لذتبخش نیست. علاوه بر این، مواد شیمیایی نیز ممکن است برای برخی افراد آلرژی ایجاد کنند. به همین دلیل بهتر است از روشهای طبیعی و بدون مواد شیمیایی برای شادابی آشپزخانه استفاده کنید.
1.به سراغ فر بروید:
استفاده از فر برای خوشبو کردن آشپزخانه، روشی ساده و در عین حال موثر است. عطر دلپذیر کیک سیب و دارچین یا عطر کوکیهای تازه پخته شده توسط فر را تصور کنید. این عطرها بسیار دلپذیر هستند، اینطور نیست؟ اکنون، ما به شما پیشنهاد نمیکنیم که فوراً شروع به پخت کوکی کنید. دو قاشق دارچین، چند میخک یا کمی پودر هل را روی یک ورقه چرب شده قرار دهید و آن را به مدت سی دقیقه در فر بگذارید. فر را روی 200 درجه فارنهایت تنظیم کنید و در آن را کمی باز کنید.
2.از اجاق گاز کمک بگیرید:
اجاق گاز میتواند به کمک شما بیاید. مقدار کمی عصاره وانیل، چند عدد پوست لیمو، پرتقال، میخک، دارچین، هل و یا حتی چند شاخه اکالیپتوس را روی یک تکه فویل آلومینیومی قرار دهید و شعله را روشن کنید. همانطور که گرما با وانیل در تعامل است، رایحهای مطبوع منتشر میکند و به طور موثری هر گونه بوهای نامطلوب را میپوشاند.
3.از عصاره وانیل استفاده کنید:
استفاده مستقیم از عصاره وانیل نیز بعنوان یک گزینه خوشبو کننده هوا عالی است. چند قطره عصاره وانیل را با آب در یک بطری اسپری مخلوط کنید و از آن برای مه آلود کردن هوای آشپزخانه خود استفاده نمایید. رایحه شیرین و آرامشبخش وانیل به عنوان یک خوشبو کننده طبیعی هوا عمل میکند و بوی دلپذیری را در آشپزخانه شما به ارمغان میآورد.
4.جاروبرقی را روشن کنید:
برای خوشبو کردن آشپزخانه، جاروبرقی را با کیسه خالی روشن کنید. قبل از جاروبرقی کشیدن، روی فرش و اثاثیه، جوش شیرین بپاشید. در حین جاروبرقی، دستگاه نه تنها کثیفی، بلکه بوهای نامطبوع را نیز از بین میبرد. جوش شیرین بوهای بد را جذب میکند و رایحه تمیزتر و تازهتری از خود به جای میگذارد.
5.خرید خوشبو کننده هوا با عصاره مرکبات را فراموش نکنید:
از قدرت خوشبو کننده هوا با عصاره مرکبات غافل نشوید. این محصولات به طور ویژه برای مبارزه با بوی بد آشپزخانه طراحی شدهاند. روغنهای طبیعی موجود در مرکبات نه تنها بوهای نامطبوع را پنهان میکند، بلکه رایحهای طراوت بخش و نیروبخش را نیز از خود به جای میگذارند و به طور موثر به عنوان خوشبو کننده هوا عمل میکنند. برای حفظ فضای دلپذیر در آشپزخانه خود یکی از آنها را از فروشگاه ایفل شاپ خریداری کنید.
6.اجازه دهید پارچههای خیس در آشپزخانه خشک شوند:
اغلب در آشپزخانهها پارچهها و حولههایی وجود دارد که به سرعت خیس میشوند و بوی نامطبوع میدهند. اطمینان از خشک شدن مناسب چیزهایی مانند اسفنج و پارچه آشپزخانه، از ایجاد بوی کپک زدگی جلوگیری میکند.
7.سطوح را همیشه تمیز نگه دارید:
سادهترین راه برای خوشبو کردن آشپزخانه، تمیز نگه داشتن آن است. ضدعفونی منظم سطوح نه تنها باعث حفظ بهداشت میشود بلکه از ایجاد بوی بد نیز جلوگیری میکند. به یاد داشته باشید که بعد از پخت و پز، پیشخوانهای آشپزخانه را پاک کنید. محصولات پاک کننده طبیعی با رایحههای شاداب کننده مانند لیمو را انتخاب کنید. اینها نه تنها به طور موثر به تمیز شدن کمک می کنند، بلکه عطری مطبوع و تازه را در هوا به جا میگذارند.
سخن آخر
خوشبو کردن آشپزخانه برای حفظ یک فضای تازه و دلپذیر بسیار مهم است. یکی از روشهای موثر استفاده از اسپریهای خوشبو کننده هوا است که به طور خاص برای آشپزخانهها طراحی شدهاند. این محصولات به خنثی کردن بوهای ناشی از پخت و پز، ضایعات و سایر منابع کمک میکنند. بنابراین، خرید و استفاده منظم از اسپری خوشبوکننده لمسر، محیطی دلپذیر را تضمین میکند. مهم است که اسپری طبیعی و عاری از مواد شیمیایی مضر را برای اطمینان از ایمنی خانه خود انتخاب کنید.
- محبوبه تورانی
- مهر 8, 1402
- 309 بازدید